Caravan Compleet
logos

Onderhoud & Reparatie aan bedrijfswagens

U doet er alles aan om uw bedrijfskosten zo laag mogelijk te houden. Onderhoud aan uw bedrijfswagen is noodzakelijk voor de veiligheid van uw personeel, goederen en overige weggebruikers.

Caravan en Camper Centrum Coppelmans verzorgt al jaren het onderhoud aan bedrijfswagens, campers en caravans in de gemeenten Nuenen, Eindhoven en Beek en Donk, waardoor wij de ervaring en kennis in huis hebben om voor elke bedrijfswagen een gedegen onderhoudsbeurt te verzorgen. Kies voor het beste onderhoud aan uw bedrijfswagen en breng hem naar Caravan en Camper Centrum Coppelmans.
Wij helpen u graag de kosten te verlagen

Wij hebben besloten om speciaal voor u een actie op touw te zetten. In de periode van 1 oktober 2016 t/m 31 januari 2017 kunt u tegen zeer aantrekkelijke tarieven en onder zeer gunstige voorwaarden uw bedrijfswagen(s) bij ons laten keuren en onderhouden!
Direct besparen

Maak daarom direct een afspraak en profiteer niet alleen van een gerust gevoel tijdens uw volgende rit, maar ook van deze zeer voordelige actie.

Wij bieden u een complete grote BOVAG onderhoudsbeurt voor wel zeer gunstige prijzen. Kleinigheidjes worden door ons ook altijd GRATIS verholpen.Informeer direct naar de mogelijkheden. Dit kunt u doen via het contactformulier onderaan deze pagina of bel direct met 040 - 28 31 716.

Ik wil graag in contact komen

Help ik heb schade


Volg ons op:
Facebook

Nieuwsbrief