Wij zijn op zaterdag 3 augustus gesloten.

Onze stalling is gesloten van 5 tot en met 16 augustus 2024 i.v.m. de vakantieperiode.

Caravan Compleet
logos

OFFICIEEL LAIKA CAMPER DEALER

Laika camper
We zijn de grootste officiƫle Laika dealer, met het grootste aassortiment Laika Campers in de showroom, en daar zijn we uiteraard erg trots op. Trots omdat Laika prestigieuze luxe campers ontwerpt en produceert van het hoogste niveau, wat een mooie aanvulling is op ons huidige aanbod.
Officieel Laika Dealer Coppelmans
Als officieel Laika dealer kunnen we nu Laika campers aanbieden die alleen mogelijk zijn doordat ze bij Laika gebruik maken van de beste materialen en de nieuwste productietechnieken. Mocht er onverhoopt na enige tijd toch iets stuk gaan, dan zijn Laika reserve-onderdelen nog na vele jaren te verkrijgen.
Laika Dealer officieel Coppelmans
Voor het maken van een afspraak of stellen van een vraag over onze gebuikte campers kunt u bellen naar 040 - 283 17 16 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier dat u onderaan elke pagina kunt vinden. Vraag dan meteen naar onze speciale camper haal- & breng service!

Interieur Laika

Laika campers zijn samengesteld uit de beste materialen. Laika ambieert om haar gebruikers innovatie, functionaliteit, Italiaans design en de beste after-sales service te bieden. Dit alles met klanttevredenheid als hoofddoel.
Ecovip Laika

Kom het aanbod Laika campers bekijken in de showroom Caravan en Camper Centrum Coppelmans in Nuenen. Daar vindt u onder andere de Laika camper modellen: Laika Ecovip 609, de Laika Ecovip 309 S en de Laika Ecovip 709.Volg ons op:
Facebook

Nieuwsbrief