Onze stalling is gesloten van 5 tot en met 16 augustus 2024 i.v.m. de vakantieperiode.

Caravan Compleet
logos

Caravan en Camper Centrum Coppelmans B.V.

Seminautic matrassen op maat

Wie met de caravan of camper op pad gaat, weet dat de standaard matrassen niet altijd comfortabel slapen. Om optimaal te genieten tijdens de vakantie is een goede nachtrust wel zo prettig. Een goede nachtrust begint bij een matras op maat dat de juiste ondersteuning biedt aan het lichaam.

Caravan en Camper Centrum Coppelmans is één van de 40 partners van Seminautic. Dé specialist als het gaat om van caravan, camper en vouwwagen matrassen. Met meer dan 25 jaar ervaring is Seminautic het adres voor een matras dat aansluit bij uw lichaam, wensen en caravan.

Ontdek het slaapplezier met matras op maat voor caravans, campers en vouwwagens.

Maak een afspraak bij Seminautic

Caravanmatras op maat kopen in Nuenen

Een goede nachtrust in de caravan start bij het juiste matras met extra ventilatie of hardheid. Door uw caravanmatras in overleg met de slaapadviseurs van Seminautic samen te stellen, heeft u een matras dat past bij uw slaaphouding en voorkeuren.

Een goede nachtrust is topprioriteit bij Seminautic en daarom maken zij uitsluitend gebruik van A-klasse schuimen en materialen. Alle matrassen worden in eigen atelier samengesteld en geproduceerd voor u.

Campermatras op maat in Nuenen

Dwarsbedden, enkele bedden of een frans bed met schuine zijdes. Het matras in de camper kan soms lastig te vinden zijn door het ontbreken van standaardmaten. Om er wel van een zorgeloze nachtrust te kunnen genieten is een camper matras op maat geen overbodige luxe.

Met drie uitvoeringen bepaalt u zelf bepalen welke hardheid, ventilatie en veerkracht in het campermatras zit. In die gewenste afmeting en vorm zijn de matrassen van Seminautic leverbaar.

In 4 stappen naar een nieuw vakantiematras

De showroom van Seminautic in Ekkersrijt Eindhoven is zo ingericht dat u binnen 60 minuten uw matras op maat in camper of caravan heeft. Klaar terwijl u wacht.

  1. Uw slaaphouding, wensen en behoeften van een matras staan centraal in een persoonlijk adviesgesprek.
  2. Proefliggen op een van onze modellen in de showroom
  3. Zie het matras op maat gemaakt worden in ons eigen atelier
  4. Wij plaatsen uw nieuwe matras in uw camper of caravan.

Over Seminautic

Seminautic is onderdeel van matrasatelier en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het op maat maken van matrassen. Bij Seminautic kunt u vertrouwen op matrassen van de hoogste kwaliteit. In de matrassen die zij maken, werken ze alleen met stoffen en schuimen van Duitse- en Nederlandse bodem.Volg ons op:
Facebook

Nieuwsbrief