Onze stalling is gesloten van 5 tot en met 16 augustus 2024 i.v.m. de vakantieperiode.

Caravan Compleet
logos

Caravanstalling

De bekendste Caravanstalling in de gemeente Nuenen, Eindhoven en Beek en Donk is natuurlijk Caravan en Camper Centrum Coppelmans. Al 30 jaar hebben wij het vertrouwen van honderden klanten die hun caravan toevertrouwen aan ons familiebedrijf en daar zijn wij trots op. Onze riante stallingsruimten bieden ruimte aan ruim 300 caravans die gestald kunnen worden op onze beide stalling locaties in Nuenen.
De caravanstallingen zijn voorzien van een verharde ondergrond en de ruimten worden goed geventileerd. Daarnaast wordt de caravanstalling 24 uur per dag bewaakt en is deze voorzien van moderne brandpreventie middelen. Wij zullen er alles aan doen om uw caravan zo veilig mogelijk te stallen. Mocht uw caravan schade hebben opgelopen tijden uw vakantie, dan kunnen wij deze repareren in onze professionele werkplaats en/of uw caravan een officiƫle servicebeurt geven. Uw caravan zal dus ook voor het volgende vakantieseizoen in topconditie zijn.
Kies voor de beste caravanstalling van Nuenen, Eindhoven en Beek en Donk, Caravan en Camper Centrum Coppelmans.

Voor het maken van een afspraak of stellen van een vraag kunt u bellen naar 040 - 283 17 16 of gebruik maken van het contactformulier onderaan deze pagina. Vraag dan meteen naar onze speciale haal & breng service!Volg ons op:
Facebook

Nieuwsbrief