Onze stalling is gesloten van 5 tot en met 16 augustus 2024 i.v.m. de vakantieperiode.

Caravan Compleet
logos

Onderhoud en Reparatie aan de caravan

Bol 1
Onderhoud aan uw caravan is noodzakelijk om deze in goede conditie te houden. Op vakantie moet u kunnen ontspannen en het is dan een geruststelling om te weten dat uw caravan in orde is. Het is belangrijk dat het onderhoud van uw caravan gedaan wordt door een vakman. Zodat u pech of technische mankementen op vakantie voorkomt.

Caravan en Camper Centrum Coppelmans verzorgt al jaren onderhoud aan caravans, in de gemeente Nuenen, Eindhoven en Beek en Donk, waardoor wij de ervaring en kennis in huis hebben om voor elke caravan een gedegen onderhoudsbeurt te verzorgen.
Bol 2
Tijdens een onderhoudsbeurt worden de volgende punten van uw caravan gecontroleerd: Het onderstel, de bouwconstructie, de banden en de gasinstallatie. Ook voeren we een globale vochtmeting uit.

Uiteraard kan een standaard onderhoudsbeurt uitgebreid worden. Rotte caravan onderdelen worden vervangen en wij komen met advies voor eventuele preventieve reparaties, wat u uiteindelijk een hoop geld bespaart. Eventueel kunnen wij ook uw caravaninterieur herstellen of uw caravanverlichting uitbreiden. In overleg met u kunnen ook nog andere controles worden uitgevoerd.
Bol 3
Kies voor het beste onderhoud aan uw caravan en breng hem naar Caravan en Camper Centrum Coppelmans. De expert voor caravan onderhoud en reparatie van Nuenen, Eindhoven en Son en Breugel. Voor het maken van een afspraak of stellen van een vraag kunt u bellen naar 040 - 283 17 16 of gebruik maken van het contactformulier onderaan deze pagina. Vraag dan meteen naar onze speciale haal & breng service!

Ik wil graag in contact komen

Help ik heb schadeVolg ons op:
Facebook

Nieuwsbrief