Caravan Compleet
logos
Op dinsdag 5 december zijn wij vanaf 16:00 u niet meer bereikbaar i.v.m. sinterklaasavond


In de kerstvakantie zijn wij gesloten van 24-12-23 t/m 07-01-24


OFFICIEEL DEALER VAN POLAR CARAVANS

Polar Caravans - Slijtvast en duurzaam

Over Polar Caravans

Polar Caravans is een Zweedse fabrikant van caravans met ruim 60 jaar ervaring, en Caravan en Camper Centrum Coppelmans is er trots op om officieel dealer van dit topmerk te mogen zijn.

In een koud en hard klimaat dien je zaken zorgvuldig aan te pakken. Materialen moeten tegen langdurige vriestemperaturen kunnen tijdens het reizen op eindeloze, met sneeuw bedekte wegen. Daarom wordt elke afgewerkte Polar caravan aan een zeer uitgebreide kwaliteitstest onderworpen. Polar caravans staan bekend als slijtvast en duurzaam, en dat is natuurlijk geen toeval.
Polar Caravans - Ontworpen voor alle weersomstandigheden

Vakmanschap blijft altijd relevant

Polar caravans worden grotendeels met de hand gebouwd in het noorden van Zweden, waar de fabriek een eigen timmerwerkplaats heeft. Doordat ook het interieur ter plaatse wordt gebouwd, heeft Polar de productie volledig in eigen hand en kan het de beste caravans op de markt garanderen.

Bekijk de Polarfolder 2022 hier (PDF)
Bekijk de indelingen hier (PDF)

Bekijk hier een informercial van Polar
Polar Caravans - Veilig en comfortabel

Kom het aanbod Polar Caravans bekijken in onze showroom in Nuenen Voor het maken van een afspraak of stellen van een vraag over Polar Caravans kunt u bellen naar 040 - 283 17 16 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier dat u onderaan elke pagina kunt vinden.

Ik wil graag in contact komen
Volg ons op:
Facebook

Nieuwsbrief