Caravan Compleet
logos

APK Keuring caravan verplicht?

Bol 1
Er is al enige jaren sprake van een verplichte periodieke keuring voor caravans, maar voorlopig zijn hier nog geen duidelijke uitspraken over. Vooralsnog ziet het er niet naar uit dat die de APK keuring voor caravans in de komende jaren verplicht gesteld gaat worden. Het is dan op dit moment misschien niet verplicht om uw caravan te laten keuren, wel is het voor uw eigen veiligheid belangrijk dit wel om de pakweg 3 jaar op vrijwillige basis te laten doen. De keuring kan kleine of zelfs grote gebreken van uw caravan aan het licht brengen, wat weer uit kosten -en veiligheidsoogpunt zeer gewenst is om te weten te komen.
Bol 2
Want u heeft vast ook wel eens een caravan langs de weg gezien die bijvoorbeeld is gaan slingeren en om is geslagen om wat voor reden dan ook. Het is zeker dat al de mensen die hun volledige hebben en houwen over en langs de snelweg verspreid zien liggen, dit graag hadden voorkomen!

APK Keuring camper verplicht? De APK-keuring is verplicht voor alle Campers van drie jaar of ouder. Als u de APK-keuring laat verrichten door onze ervaren keurmeesters, weet u zeker dat het betrouwbaar en goed gebeurt.
Bol 3
Door de vele jaren ervaring op het gebied van onderhoud, reparaties en schadeherstel aan caravans en campers weten wij als gespecialiseerd bedrijf als geen ander waar naar te kijken. Dus wilt u een snelle en prettige afwikkeling van de APK keuring van uw camper, maak dan een afspraak met ons keuringsstation in Nuenen via het contactformulier of bel naar 040 - 28 31 716.

Ik wil graag in contact komenVolg ons op:
Facebook

Nieuwsbrief